У Харкові сильна пожежа: що відбувається

У Харкові вісім пожежних розрахунків гасять велику пожежу у складській будівлі

20 березня об 11:04 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу у одноповерховій складській будівлі на вул. Греківській у Харкові. Про це повідомляє портал "Коментарі" з поисланням на інформацію обласного главку ДСНС.

До місця події негайно прибуло 8 пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС на автоцистернах. На час їх прибуття вже спостерігалась досить розвинена пожежа. Всередині одноповерхового ангару горіли аерозольні балончики з фарбою. Існувала загроза перекидання вогню на інші поруч розташовані нежитлові будівлі.

Наразі триває ліквідація даної пожежі. Попередньо без постраждалих.

На місці події працює 40 рятувальників та 8 одиниці техніки. Причина виникнення пожежі з’ясовується.

За даними речника обласного главку ДСНС Євгена Василенка, о 12:03 пожежу було локалізовано на площі близько 400 кв.м.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові збили людину: подробиці

Дорожньо-транспортна пригода сталася 20 березня близько 05:10 в районі перехрестя вулиць Полтавський Шлях та Дудинської. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Автомобіль "Chevrolet" під керуванням 33-річного водія скоїв наїзд на 40-річного пішохода. Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження не сумісні з життям. Фото – за посиланням.

Читайте також: У Харкові обрізають дерева: мешканці скаржаться

Деякі харків'яни скаржаться на санітарну обрізку дерев, вважаючи її надмірною. Про це розповів директор СКП "Харківзеленбуд" Дмитро Поздєєв.

За його словами, ці закиди безпідставні, адже така обрізка допомагає запобігти виникненню різних непередбачених ситуацій під час негоди. Санітарну обрізку та кронування дерев у місті Харкові проводять фахівці СКП "Харківзеленбуд", які пройшли відповідне навчання.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться