На АЗС у Харкові було скоєно напад: подробиці

Яке покарання загрожує зловмиснику

У Харкові зловмисник вчинив напад на АЗС - озброївшись розбитою пляшкою він забрав 2800 гривень. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції розповіли, що напад було скоєно на АЗС у Салтівському районі. “Чоловік вночі зайшов до приміщення станції та, погрожуючи розбитою пляшкою, наказав віддати йому гроші з каси. Налякана жінка передала йому 2800 гривень, після чого зловмисник втік”, - уточнили в поліції.

Повідомлення про злочин правоохоронці отримали 31 березня близько 00:25. Поліцейські провели комплекс оперативно-розшукових заходів та затримали зловмисника. Нападником виявився 41-річний місцевий мешканець. У затриманого виявили та вилучили речові докази.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

Зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Правоохоронці перевіряють підозрюваного на причетність до інших розбійних нападів на території Харкова.

У патрульній поліції Харківської області уточнили, що отримали виклик про розбій на вулиці Олега Громадського. Після скоєного зловмисник побіг в невідомому напрямку. Під час відпрацювання виклику, на проспекті Героїв Харкова, патрульні помітили чоловіка які підпадав під орієнтування.

Під час поверхневої перевірки патрульні виявили у чоловіка готівку. В розмові з поліцейськими він зізнався у скоєному.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові викрили працівницю дитсадка у співпраці з російськими військовими. Яку інформацію вона передавала, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться