На Харківщині судитимуть прикордонника: що він скоїв

7500 доларів США за допомогу у переведенні на посаду до іншого підрозділу – на Харківщині судитимуть прикордонника

Прокурори Харківської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону скерували до суду обвинувальний акт стосовно інспектора Державної прикордонної служби України за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 369-2 КК України). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію спецпрокуратури.

Слідство встановило, що головний сержант вимагав та одержав від іншого військовослужбовця ДПС України 7500 доларів США за позитивне вирішення питання щодо переведення останнього на посаду до іншого підрозділу.

Під час отримання неправомірної вигоди головного сержанта було затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Санкція статті передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Другого слідчого відділу (з дислокацією у м. Харкові) ТУ ДБР, розташованого в м. Полтаві, за оперативного супроводу УСБ України в Харківській області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині можна отримати продуктову допомогу та розкладачки

Сьогодні, 17 травня у громаді на Харківщині планується видача непродовольчої гуманітарної допомоги (розкладачки), а також продуктової допомоги. Де саме – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харкові та області діятиме новий графік відключення світла

У звʼязку зі складною ситуацією в Обʼєднаній енергетичній системі України з 17 по 20 травня планується застосування оновленого графіка відключень електроенергії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Погодинні відключення будуть діяти в період з 5 до 23 години.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться