Що зі світлом та газом у Харкові

Новини Харкова зараз обстріл

Фахівці "Харківобленерго" працюють над відновленням електропостачання в Київському районі Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію енергетиків.

Внаслідок ракетного обстрілу пошкоджень зазнали розподільчий пункт, дві трансформаторні підстанції та чотири кабельні лінії 10 кВ. Знеструмлено 10 тисяч побутових та 893 юридичних споживачів. Енергетики планують відновити електропостачання протягом дня.

Також повідомляється, що Газмережі ліквідували аварію на харківському газопроводі

рф зранку, 23 січня, влучили в газопровід середнього тиску на території Харкова. Упродовж цієї зими аналогічних за масштабом влучань по газорозподільній сфері в місті не було.

Аварійно-диспетчерські бригади Газмережі одразу розпочали ліквідацію аварії. Роботи на об'єкті триватимуть до повної ліквідації наслідків, загоряння зупинили.

Доставка газу до осель харків'ян відновиться одразу ж після усунення всіх наслідків російської атаки та проведення ремонтних робіт.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Жахливі кадри наслідків ракетного удару по Харкову (ФОТО)

Троє загиблих та понад 40 травмованих: прокурори працюють на місцях ракетних ударів по Харкову. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Порізи від скла отримав 15-річний хлопець, від госпіталізації відмовився. Поранено 71-річну жінку, її доставлено до лікарні.

Станом на зараз відомо про трьох загиблих: чоловіка та двох жінок. Щонайменше 40 осіб травмовано, серед них троє неповнолітніх дівчат 11, 14, 17 років та поліцейський.

Дані уточнюються, рятувальна операція триває.

До мешканців Харкова та району звернулися щодо газу

Внаслідок ракетних обстрілів у одному з селищ Харківського району тимчасово відсутнє газопостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської філії "Газмережі".

"Просимо мешканців передмістя Харкова у яких відсутня подача газу, самостійно перекрити крани перед газовими приладами, для безпечного проведення відновлювальних робіт. Наразі робиться все можливе для скорішого відновлення газопостачання у оселі", – пишуть у газовій компанії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться