На Харківщині продовжують затримувати людей: що відомо

Мешканців перевіряють на причетність до ДРГ та в проведенні пропагандистської діяльності

Упродовж минулої доби працівники поліції Харківщини відреагували на 1198 повідомлень про правопорушення та злочини. Більшість звернень стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставили для перевірки 80 громадян.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевіряють транспортні засоби.

Минулої доби на території Харківщини сталося 6 дорожньо-транспортних пригод, в яких одна людина загинула.

Правоохоронці склали 10 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху: 2 - за керування автомобілями у стані сп’яніння, 4 – за керування автомобілями без відповідних документів, 4 – за перевищення швидкості.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти продовжують створювати фейки про Харків та область

28 травня російські пропагандисти почали поширювати нібито лист начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова до Президента України з проханням про призов до ЗСУ 17-річних хлопців. Опублікований документ – це черговий фейк російської пропаганди, зазначають розслідувачі Харківського антикорупційного центру. Які знайшли докази підробки – читайте за посиланням.

Читайте також: "З Харкова виїжджають люди", – Терехов про настрій харків’ян

Міський голова Харкова Ігор Терехов в етері національного телемарафону розповів, як вплинули на психологічний стан мешканців міста нещодавні потужні обстріли, які спричинили велику кількість жертв та постраждалих. “Звісно, люди дуже налякані цими останніми подіями. Ми бачимо, що дехто виїжджає з Харкова”, – сказав мер. Подробиці – за посиланням.

На кордоні Харківщини виникли проблеми (ФОТО) 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться