Окупанти скинули авіабомбу на селище в Харківській області

Через обстріл є постраждалі в Харківській області

29 травня о 16:20 військові росії нанесли удар керованою авіабомбою по селищу Руська Лозова Харківського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

В результаті обстрілу пошкоджені домоволодіння, господарчі споруди та автівки. Отримав поранення 82-річний чоловік. Його доставили до лікарні.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група ВП № 3 ХРУП № 3 ГУНП в Харківській області, криміналісти та вибухотехніки.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Поранений внаслідок обстрілу Руської Лозової 82-річний пенсіонер перебуває в лікарні у стані середньої важкості, повідомив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко. Оперативні служби продовжують ліквідацію наслідків російського терору.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Пошукові роботи у будівельному гіпермаркеті Харкова завершено

Поліція ідентифікувала всі 19 тіл загиблих унаслідок російських  авіаударів, яких завдали російські військові в суботу, 25 травня. Про це повідомив Міністр МВС України Ігор Клименко, інформує портал "Коментарі".

"Це було непросто. Загиблих за допомогою спецтехніки цілодобово шукали серед попелу, оперативно ідентифіковували за допомогою ДНК-лабораторії.

Криміналісти провели більше 100 досліджень. До поліції звернулись 16 родичів зниклих безвісти, які надали біологічні зразки для експертиз. Також ми залучили кінологів - службовий пес виявив одне тіло та один фрагмент. Вдячний усім за роботу!" – написав Клименко.

Внаслідок ударів по звичайному гіпермаркету Харкова загинули 12 чоловіків та 7 жінок. Серед жертв - 17-річний хлопець та 12-річна дівчинка. Ще 54 людини отримали поранення.

Читайте також: Після того, як будуть завершені роботи, ґрунт, що вивозитися з гіпермаркету, буде пересіяний криміналістами повторно.

"Це необхідність, тому що ми не хочемо, щоб хто-небудь залишився непохованим", - зауважив начальник обласного главку поліції Володимир Тимошко.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться