Серія вибухів у Харкові: вночі окупанти вдарили по місту та Малій Данилівці (ФОТО, ОНОВЛЕНО)

У Харкові вночі було дуже гучно

Близько другої години ночі у Харкові пролунала серія вибухів. Пізніше міський голова Ігор Терехов повідомив, що у Харкові удар прийшовся по критичній інфраструктурі одного з районів міста. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що двоє людей отримали осколкові поранення, одна людина – гостру реакція на стрес.

"На місці прильоту пожежа, перебитий газогін, постраждали й навколишні будинки - бачимо багато вибитих вікон. Вранці буде поквартирний обхід – дізнаємось детальніше.

На місці працюють усі відповідні служби та волонтери", – зазначив мер Терехов.

Вже о четвертій ранку міський голова повідомив, що кількість постраждалих збільшилася до чотирьох.

Також ракетні удари прийшлися по Малоданилівській громаді, що під Харковом. Наслідки ворожих обстрілів повідомив селищний голова Олександр Гололобов.

"Близько 2 годин ночі 30 травня було завдано 5 ракетних ударів по об’єктам інфраструктури та житловому масиву Малоданилівської громади.

Ніхто не постраждав.

Серед загиблих лише кролі.

На фото – наслідки руйнування від ракет, попередньо С-300", – написав Гололобов.

ОНОВЛЕНО: Олег Синєгубов у ранковому зведенні: 2:24 Харківський район, с. Мала Данилівка. Два місця влучання ракет на території навчального закладу, внаслідок чого зруйновано будівлю кінно-спортивного клубу. Також частково зруйновано будівлю гуртожитку.

02:05 м. Харків. Відбувся ракетний обстріл по 2 локаціям. Влучання у двоповерхову адміністративну будівлю КП внаслідок чого відбулась часткова руйнація з подальшим загорянням. Легкі ушкодження дістали 6 жінок та 1 чоловік.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти скинули авіабомбу на селище в Харківській області

29 травня о 16:20 військові росії нанесли удар керованою авіабомбою по селищу Руська Лозова Харківського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

В результаті обстрілу пошкоджені домоволодіння, господарчі споруди та автівки. Отримав поранення 82-річний чоловік. Його доставили до лікарні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться