У Харкові збільшилася кількість загиблих внаслідок обстрілу житлового будинку (ОНОВЛЕНО)

Рятувальники продовжують розбирати завали

До чотирьох збільшилася кількість загиблих внаслідок ракетних ударів по Харкову сьогодні вночі. Рятувальники дістали з-під завалів тіло ще однієї людини. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов станом на 08:17, інформує портал "Коментарі".

Також відомо про 25 постраждалих внаслідок удару, в тому числі – двох дітей.

Зазначимо, що одна з ракет поцілила у п'ятиповерховий житловий будинок, в наслідок чого були повністю зруйновані конструкції з 3-го по 5-й поверхи одного з його під'їздів. Сталася пожежа на площі 80 кв.м.

Аварійно-пошукові роботи на місці зруйнованого житлового будинку тривають.

ОНОВЛЕНО: Олег Синєгубов о 09:30: "Кількість загиблих збільшилася, деблокували з-під завалів ще одне тіло чоловіка.

Всього за ніч російського теракту - пʼять загиблих.

Рятувально-пошукова операція триває. Всі служби працюють на місці".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Обстріл житлових будинків у Харкові: є загиблі та поранені

Близько опівночі ворог завдав ракетних ударів по Харкову. Окупанти влучили в пʼятиповерховий житловий будинок. Виникла пожежа. Люди опинилися під завалами.

За даними поліції Харківщини, військові рф завдали удари кількома ракетами по Новобаварському району міста. Одна з ракет влучила в житловий будинок. На місці працюють всі екстрені служби.

Росіяни здійснили обстріл житлового масиву близько опівночі. Харків’яни чули щонайменше п’ять вибухів, які сталися в одному районі. Влучання були у п’ятиповерховий житловий будинок, а також –  в землю на територію цивільного виробничого підприємства. Внаслідок обстрілу загинув охоронець 1959 року народження. Пошкоджені виробничі приміщення.

За словами начальника ГУНП в Харківській області Володимира Тимошка, ворог застосував тактику подвійних ударів, щоб завдати найбільше шкоди. За даними міського голови Ігоря Терехова, серед постраждалих – медичний працівник та поліцейська, які прибули на місце вибуху.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться