Діти, волонтер, медики та рятувальники під прицілом окупантів на Харківщині

Ворожа армія завдала ударів по Харкову та області, вбивши щонайменше п’ять людей та поранивши понад 30

За минулу добу окупанти обстрілювали Харків та населені пункти Харківської області, завдавши удари виключно по цивільній інфраструктурі, будинках, автівках та підприємствах. Вначлідок чого загинуло щонайменше п’ятеро людей, ще понад 30 людей дістали поранень різного типу тяжкості. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

У Харкові о 23:50 стався ракетний обстріл пʼятиповерхового будинку. Загинули 3 людини. Постраждали 25 людей, них 2 дитини — хлопчик та дівчинка по 12 років. Попередньо під завалами знаходяться ще 4 людей. Внаслідок повторного обстрілу пошкоджено пожежний автомобіль рятувальників та "екстренки".

Також зафіксоване влучання в триповерхову адміністративну будівлю та по відкритій місцевості.

Внаслідок обстрілу двоповерхової будівлі виробництва загинула одна людина.

О 15:30 у Шевченківському районі під час ворожого обстрілу БПЛА пошкоджено 3 автомобілі. Спрацювало ППО.

16:12 Харківський район, с. Руська Лозова. Влучання в господарчу споруду та в землю на території приватного домоволодіння. Внаслідок обстрілу постраждали два чоловіки.

16:00 м. Вовчанськ. Під час евакуації тварин внаслідок ворожого обстрілу КАБ дістав поранення чоловік-волонтер із Швейцарії.

14:03 Ізюмський районн, с. Богуславка. Навчальний заклад. Внаслідок обстрілу горів окремо розташований учбовий корпус.

14:00 на околиці с. Рогань, Роганська ТГ ракетний обстріл по відкритій території за межами села.

13:50 Куп'янський район, с. Новоосинове. Внаслідок обстрілу горіло авто. Пошкоджено шість приватних домоволодінь. Загинула одна людина та одна особа постраждала.

13:30 Чугуївський район, с. Юрченково. Руйнацій внаслідок обстрілу КАБ зазнали два магазини, один з них зруйнований повністю. Постраждав чоловік.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові збільшилася кількість загиблих внаслідок обстрілу житлового будинку

До чотирьох збільшилася кількість загиблих внаслідок ракетних ударів по Харкову сьогодні вночі. Рятувальники дістали з-під завалів тіло ще однієї людини. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов станом на 08:17, інформує портал "Коментарі".

Також відомо про 25 постраждалих внаслідок удару, в тому числі – двох дітей.

Зазначимо, що одна з ракет поцілила у п'ятиповерховий житловий будинок, в наслідок чого були повністю зруйновані конструкції з 3-го по 5-й поверхи одного з його під'їздів. Сталася пожежа на площі 80 кв.м.

Аварійно-пошукові роботи на місці зруйнованого житлового будинку тривають.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться