«Не втрачаємо надію», – Олег Синєгубов про пошуки людей в Харкові

У Харкові тривають пошуки людей у зруйнованому будинку

Серед загиблих у Харкові — жінка, якій близько 80 років, двоє чоловіків, яким близько 60 років, анкетні дані ще двох чоловіків зараз встановлюються, сказав Суспільному речник облпрокуратури Дмитро Чубенко, інформує портал "Коментарі". За його словами, заяв про зникнення людей не надходило — точного розуміння, скільки людей ще можуть бути під завалами, немає, пошукові роботи тривають.

Начальник ХОВА Олег Синєгубов в етері національного телемарафону розповів про рятувальну операцію, яка триває в Новобаварському районі.

“П‘ятеро людей наразі загинуло, 25 отримали поранення, вісім із них наразі перебувають у лікарні, двоє з них у досить важкому стані. Розбір завалів ще на місці триває, залучена важка спеціалізована техніка, тому що потрібно розібрати перекриття, адже будинок досить серйозно постраждав.

За нашою інформацією, під завалами ще можуть перебувати люди. Звідки ця інформація: тому що на місце прибули рідні, близькі, опитували мешканців цього будинку. І Національна поліція встановила по фактичних показах, що там ще могли перебувати люди. За нашою інформацією від чотирьох до п’яти, однак досить обережно потрібно ставитися до цього, тому що це лише свідчення людей, які перебували там. Ця інформація може бути не достовірна, однак усе одно ми не припиняємо сподівань когось дістати з-під завалів живими ще”, – сказав він.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Діти, волонтер, медики та рятувальники під прицілом окупантів на Харківщині

За минулу добу окупанти обстрілювали Харків та населені пункти Харківської області, завдавши удари виключно по цивільній інфраструктурі, будинках, автівках та підприємствах. Внаслідок чого загинуло щонайменше п’ятеро людей, ще понад 30 людей дістали поранень різного типу тяжкості. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

У Харкові о 23:50 стався ракетний обстріл пʼятиповерхового будинку. Загинули 4 людини. Постраждали 25 людей, них 2 дитини — хлопчик та дівчинка по 12 років. Попередньо під завалами знаходяться ще 4 людей. Внаслідок повторного обстрілу пошкоджено пожежний автомобіль рятувальників та "екстренки".

Також зафіксоване влучання в триповерхову адміністративну будівлю та по відкритій місцевості.

Внаслідок обстрілу двоповерхової будівлі виробництва загинула одна людина. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться