У Харківській області сталася трагедія у басейні

Дворічна дитина потонула в басейні на Харківщині

Трагедія сталася вчора на території приватної садиби у селі Коропове Чугуївського району на Харківщині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Дворічний хлопчик потонув у стаціонарному басейні. Деталі події з’ясовуються.

Лише за тиждень в Україні на водоймах загинуло 7 дітей. А від початку року цей показник сягнув вже 31.

"Бережіть найцінніше – життя дітей. Постійно розповідайте їм про правила безпеки і не залишайте малечу без нагляду біля води", – нагадують рятувальники.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Наступ на Харківщині активізувався – де тривають бої

У Харківській області збільшилася кількість боєзіткнень, проєкт DeepState уточнив лінію зіткнення східніше Вовчанська та на Агрегатному заводі в місті. Про обстріли Харківщини повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Читайте також: Близька до родини мера Харкова фірма заробляє на ринку пального – розслідуванняжурналістів

Майже мільярд гривень з бюджету Харкова з початку великої війни освоїла маловідома компанія, яка продає пальне комунальникам. Людина, яка за нею стоїть, виїхала з України як "волонтер", а сліди від неї ведуть до обраниці Ігоря Терехова. Про це йдеться у великому розслідуванні журналістів "Економічної правди", інформує портал "Коментарі".

Харківська ОВА за технагляд віддала одному ФОП близько 32 мільйонів гривень за два роки

За 2023-2024 роки за здійснення технічного нагляду на об'єктах Харківської області ФОП Кудрявцев Сергій Олегович отримав близько 32 мільйонів гривень (13 з них – цього року). Про це повідомив харківський журналіст Павло Федосенко, посилаючись на інформацію з сайту публічних закупівель "Prozorro". Федосенко зазначає, що майже півсотні тендерів стосуються фортифікаційних споруд, де замовник – Харківська ОВА. Тільки за учора оприлюднено 15 прямих договорів більше ніж на мільйон гривень. Всі роботи з нагляду треба закінчити до 20 червня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться