У харківській поліції опинилися 80 людей: що сталося

Людей доставили у територіальні підрозділи для перевірки

Минулої доби до поліції надійшло 1272 повідомлення від мешканців Харківщини. Більшість викликів стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, хуліганств, незаконного обігу наркоречовин. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківщини.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 80 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевіряють транспортні засоби.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили громадянина у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушника вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 23 дорожньо-транспортні пригоди, в яких двоє людей загинули, 15 громадян отримали травми.

Правоохоронці склали 9 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху: 2 - за керування автомобілями у стані сп’яніння, 3 – за керування без відповідних документів, 4 – за перевищення швидкості.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На пляжах Харкова провели рейди: що на контролі

Патрульні разом з рятувальниками розповіли містянам основні правила поведінки на воді у теплу пору року. Чого слід уникати, а чого слід дотримуватись. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Читайте також: Поліція повідомила страшні деталі загибелі дворічної дитини на Харківщині

Повідомлення про подію надійшло до поліції 12 червня близько 8:00. Встановлено, що родина була на відпочинку. Хлопчик самостійно відчинив вхідні двері та вийшов на подвір'я, де впав у басейн та захлинувся. Що зробили батьки – читайте за посиланням.

У громаді під Харковом не буде газу: які причини та терміни

На час проведення Харківською філією "Газмережі" ремонту одного з розподільних газопроводів, що забезпечує газом мешканців Мереф’янської громади, буде тимчасово призупинено газопостачання у населених пунктах. Адреси та терміни – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться