Поліція повідомила страшні деталі загибелі дворічної дитини на Харківщині

Поліція розслідує обставини загибелі дворічної дитини на Харківщині

Повідомлення про подію надійшло до поліції 12 червня близько 8:00. Встановлено, що родина була на відпочинку. Хлопчик самостійно відчинив вхідні двері та вийшов на подвір'я, де впав у басейн та захлинувся. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Батьки негайно повезли дитину назустріч бригаді медиків, щоб якнайшвидше надати кваліфіковану медичну допомогу. Проведені реанімаційні заходи позитивних результатів не дали.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст.115 Кримінального кодексу України з приміткою "нещасний випадок".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Наступ на Харківщині активізувався – де тривають бої

У Харківській області збільшилася кількість боєзіткнень, проєкт Deep State уточнив лінію зіткнення східніше Вовчанська та на Агрегатному заводі в місті. Про обстріли Харківщини повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Читайте також: Близька до родини мера Харкова фірма заробляє на ринку пального – розслідуванняжурналістів

Майже мільярд гривень з бюджету Харкова з початку великої війни освоїла маловідома компанія, яка продає пальне комунальникам. Людина, яка за нею стоїть, виїхала з України як "волонтер", а сліди від неї ведуть до обраниці Ігоря Терехова. Про це йдеться у великому розслідуванні журналістів "Економічної правди", інформує портал "Коментарі".

Харківська ОВА за технагляд віддала одному ФОП близько 32 мільйонів гривень за два роки

За 2023-2024 роки за здійснення технічного нагляду на об'єктах Харківської області ФОП Кудрявцев Сергій Олегович отримав близько 32 мільйонів гривень (13 з них – цього року). Про це повідомив харківський журналіст Павло Федосенко, посилаючись на інформацію з сайту публічних закупівель "Prozorro". Федосенко зазначає, що майже півсотні тендерів стосуються фортифікаційних споруд, де замовник – Харківська ОВА. Тільки за учора оприлюднено 15 прямих договорів більше ніж на мільйон гривень. Всі роботи з нагляду треба закінчити до 20 червня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться