У Харкові зникла дитина: подробиці

Ювенальні поліцейські Харкова повернули додому неповнолітню втікачку

18 червня до відділу поліції № 1 Харківського районного управління поліції № 1 надійшло повідомлення від 39-річної жінки щодо зникнення її 13-річної доньки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Дівчина втекла з дому, залишивши записку з текстом, щоб її не шукали.

Ювенальні поліцейські спільно із працівниками відділу карного розшуку Харківського районного управління поліції № 1 оперативно встановили місце перебування неповнолітньої.

3 підлітком та її матірʼю правоохоронці провели профілактичну бесіду.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Про посилення засобів ППО у Харкові повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі". Він зазначив, що ситуація дещо покращилася у цьому напрямку. "Уже виконана величезна робота щодо посилення засобів ППО по Харкову. Не озвучуючи деталі скажу, що завдання поставлені і військові дійсно нарощують потенціал. Містяни це вже відчули".

Читайте також: Здавав позиції ЗСУ через "подругу-журналістку" з чату знайомств: судитимуть мешканця Дергачів

У травні 2024 року безробітний мешканець міста Дергачі у чаті знайомств у месенджері почав спілкувалися з громадянкою рф.

"Журналістка" почала "романтичне спілкування" з чоловіком, а він, у свою чергу, збирав та передавав їй місця дислокації українських військових та техніки у Дергачах.

Що загрожує мешканцю Харківщини – читайте за посиланням.

Родини з дітьми Дергачівської громади, які не встигли зареєструватися на фінансову допомогу від благодійного фонду "Мирне небо Харкова" протягом травня та червня, зможуть оформити її зараз. Про це повідомив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко, інформує портал "Коментарі". Як зареєструватися – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться