ППО у Харкові посилюється – Синєгубов

Військові нарощують потенціал у цьому напрямку

Про посилення засобів ППО у Харкові повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі". Він зазначив, що ситуація дещо покращилася у цьому напрямку.

"Уже виконана величезна робота щодо посилення засобів ППО по Харкову. Не озвучуючи деталі скажу, що завдання поставлені і військові дійсно нарощують потенціал. Містяни це вже відчули.

Працюємо далі над посиленням захисту системи РЕБ в області. Маємо комплексну профільну програму — виконуємо її. Йдеться про ефективну протидію ворожим БПЛА та ракетним системам.

Дякую бізнесу, який долучається, бо кошти досить великі. Це сотні мільйонів гривень для того, щоб забезпечити систему радіоелектронної боротьби. Результати також вже бачимо", – зазначив голова ХОВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Начальник поліції Харківщини: "Ситуація складна, ми рекомендуємо виїжджати"

У прямому етері "Суспільне.Студія" начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко розповів про безпекову ситуацію у Харківському регіоні, інформує портал "Коментарі".

Володимир Тимошко повідомив, що ворог застосовує проти мирного населення керовані авіабомби, реактивні системи залпового вогню. На прикордонні та у зонах, де ведуться активні бойові дії, тривають мінометні й танкові обстріли.

За словами керівника поліції Харківщини, досить напружена ситуація у Борівській громаді. Щоденно фіксуються прильоти КАБ, РСЗВ, Іскандер-М, Іскандер-К.

"Ситуація залишається там складною і ми рекомендуємо людям виїжджати. Примусова евакуація наразі там не оголошена, однак у разі погіршення ситуації це питання буде винесене на Раду оборони".

Читайте також: Нардепа з Харкова, який міг дати хабар Найєму у криптовалюті, судитимуть

Перше засідання має відбутися 20 червня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського антикорупційного центру. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться