На Харківщині загинула поштарка, яка розвозила людям пенсії

Одна людина загинула та двоє отримали травми внаслідок ворожих обстрілів Харківщини – розпочато провадження

За процесуального керівництва Чугуївської та Ізюмської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

За даними слідства, 21 червня близько 10:00 у Вовчанській громаді під час перевозу та доставки пенсій в автомобіль  "Укрпошти" влучив ворожий БпЛА. Загинула 45-річна керівниця пересувного відділення "Укрпошти". Також поранений 45-річний водій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

До місця події наразі немає доступу через інтенсивні обстріли. Всі деталі чергового воєнного злочину з боку зс рф встановлюються.

21 червня близько 14:20 окупанти завдали авіаудар по селищу Борова Ізюмського району. Поранено 63-річного чоловіка. Пошкоджень зазнали приватні домоволодіння, магазини.

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених зс рф.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові на Журавлівці сталася трагедія

Поліцейські встановили, що дві однокласниці самостійно прийшли на Журавлівське водосховище. Одна з дівчат зайшла глибоко у воду, однак плавати не вміла. Подруга помітила, що дівчина почала тонути та покликала на допомогу. Разом з відпочиваючою жінкою вони покликали рятівників, які знаходились неподалік. Рятівники витягли вже непритомну дитину, намагались проводити реанімацію, але врятувати дівчину не вдалося.

Читайте також: Новий графік відключення світла опублікували для Харкова і області

Таблицю з годинами вимкнень світла у Харкові та області з 22 до 28 червня включено опублікували в АТ "Харківобленерго", інформує портал "Коментарі".

Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться