Чоловік на роботі крав пальне та продавав: що йому загрожує

Зливав зі службового автомобіля дизельне пальне та продавав: слідчі повідомили жителю Харківщини про підозру у скоєнні злочину

Водій одного з цехів бурового підприємства України привласнив дизельне пальне зі службового автомобіля, який був за ним закріплений. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Під час здійснення перевезень службовим автомобілем, чоловік заїжджав на територію свого домоволодіння, розташованого у Зміївській територіальній громаді, та зливав дизельне пальне. Після чого продавав паливо іншим особам.

Розмір матеріальної шкоди, завданої зловмисником, наразі встановлюють правоохоронці.

Слідчий відділу поліції № 3 ХРУП № 3 ГУНП в Харківській області за процесуального керівництва Дергачівської окружної прокуратури   Харківської області повідомив про підозру 50-річному чоловіку за скоєння злочину, передбаченого ч. 4 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Обстріл Харкова: що відомо

Сьогодні близько 10 години у Харкові пролунали вибухи. Мер Харкова Ігор Терехов повідомив про прильоти. "Удар прийшовся по житловій забудові одного з найбільших районів міста. Попередньо без загиблих та постраждалих. Пошкоджені багатоквартирні будинки", – написав очільник міста о 10:29. Подробиці за посиланням.

Читайте також: У Центральному парку знову витратять майже півмільйона гривень на туалети                                                                                                                                                                       Комунальне підприємство “Центральний парк” оголосив закупівлю сантехнічних виробів до туалету на 403,5 тис. грн. Про це Харківському антикорупційному центру стало відомо з системи публічних закупівель “ProZorro”, інформує портал "Коментарі".

Аукціон має відбутись 2 липня. Нагадаємо, у 2018 році парк витратив 6,5 млн грн на реконструкцію туалету, зробивши його з акваріумом та співом птахів всередині. У який саме туалет у парку купують сантехніку на 400 000 грн, невідомо.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться