Як зараз виглядає Екопарк у Харкові (ФОТО, ВІДЕО)

Через обстріли Харкова загинули тварини у харківському Екопарку

23 червня внаслідок обстрілу Харкова КАБами, зазнав руйнувань і харківський Екопарк. Через авіаційні удари лякаються і гинуть лані, які не потрапляють навіть під прямий обстріл. Про це повідомив засновник Екопарку Олександр Фельдман у своїх соцмережах, інформує портал "Коментарі".

"На превеликий жаль, останні масові удари КАБами по Харкову не оминули і наш Екопарк. Ми розуміли, що це може статися, вже більше місяця займаємося евакуацією наших тварин до безпечніших регіонів, але без жертв серед них все одно не обійшлося. Удари припали в частині парку, яка останні півтора роки перебувала в стадії реконструкції і не працювала – відреставрований розплідник для мам та малюків, великий склад із зерном та сіном, десятки вольєрів для собак нашого “Доброго дому”... На щастя, ні людей, ні тварин на цій території не було. Але лані та олені дуже лякаються і гинуть, навіть не потрапляючи під прямі удари, тож у нас, на жаль, знову є втрати", – зазначив Фельдман.

Він повідомив, що майже два роки в Екопарку відновлювали все те, що було знищено в перші півроку повномасштабного вторгнення. Відбудували вже дуже багато, повернули додому частину тварин.

"І тепер повернулися до того ж: вивозимо наших вихованців та підраховуємо втрати. Але ворогові нас все одно не зламати. Роблячи крок назад, ми ні секунди не сумніваємося, що перемога буде за нами і ми всі відновимо. Наш Екопарк, наш Харків та нашу Україну. Інакше просто не може бути", – наголосив засновник Екопарку.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Обстріл Харкова: що відомо

Сьогодні близько 10 години у Харкові пролунали вибухи. Мер Харкова Ігор Терехов повідомив про прильоти. "Удар прийшовся по житловій забудові одного з найбільших районів міста. Попередньо без загиблих та постраждалих. Пошкоджені багатоквартирні будинки", – написав очільник міста о 10:29. Подробиці за посиланням.

Читайте також: У Центральному парку знову витратять майже півмільйона гривень на туалети Комунальне підприємство “Центральний парк” оголосив закупівлю сантехнічних виробів до туалету на 403,5 тис. грн. Про це Харківському антикорупційному центру стало відомо з системи публічних закупівель “ProZorro”, інформує портал "Коментарі".

Аукціон має відбутись 2 липня. Нагадаємо, у 2018 році парк витратив 6,5 млн грн на реконструкцію туалету, зробивши його з акваріумом та співом птахів всередині. У який саме туалет у парку купують сантехніку на 400 000 грн, невідомо.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться