Окупанти завдали удар по Харкову бомбою, яка коштує близько 100 тисяч доларів

Вперше таким боєприпасам ворог вдарив по школі у неділю

Ворог не зупиняється, а постійно випробовує модифіковані боєприпаси, використовуючи місто Харків як плацдарм для своїх тренувань. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

"Противник намагається адаптуватися і весь свій мотлох, який знаходиться на складах, використовувати проти нашого мирного цивільного населення.

Ми мали перший удар по місту Харків у неділю, по території приватної школи. Це був КАБ-250. Боєприпас був з крилами, з GPS-модулем", – зазначив голова ХОВА.

Він повідомив, що УМПБ 30-Д коштує близько $100 тисяч. Можливо, трішки більше після модифікації.

Для порівняння: ворогу дедалі стає все дорожче і складніше використовувати ракетні системи, наприклад, "Калібри", які коштують близько $10 мільйонів. Так само С-400 — це біля $2 мільйонів, якщо брати С-300 — до $500 тисяч коштує одна ракета.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Проросійські телеграм-канали повідомляють, що на Харківщині збільшилась кількість людей, які підриваються на мінах через нібито хаотичне мінування територій українськими військовими. Як повідомляють у Харківському антикорупційному центрі, це – дезінформація.

24 червня у Липецькій громаді Харківської області легковий автомобіль наїхав на російську міну та підірвався, загинули двоє людей. За словами очільника ХОВА Олега Синєгубова, автівка наїхала на російську міну. Після цього до трьох населених пунктів Липецької громади обмежили проїзд.

Читайте також: Чоловік на роботі крав пальне та продавав: що йому загрожує



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться