У Харкові розбили скло в тролейбусі: стало відомо, хто це зробив

Патрульні затримали двох чоловіків, які, ймовірно, розбили скло у тролейбусі

Вчора вночі на лінію 102 надійшов виклик "Хуліганство". Заявник повідомив, що невідомі чоловіки на проспекті Ювілейному розбили скло у громадському транспорті. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Патрульні передали інформацію з описом імовірних порушників та розпочали пошук. За короткий час поліцейські виявили та затримали двох громадян, які підпадали під опис. Інспектори встановили, що один з чоловіків пошкодив двері тролейбусу.

Для встановлення всіх обставин події патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові розкрадали державні кошти на ремонті військової техніки

Директор заводу разом з начальником управління з матеріально-технічного постачання та представником фірми-постачальника організували злочинну оборудку - замість нових запасних частин для військової техніки закуповували відремонтовані. Судова товарознавча експертиза підтвердила неналежну якість цих деталей. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

За даними СБУ, Контррозвідка Служби безпеки викрила на оборудках з державними коштами колишнього генерального директора харківського державного підприємства із обійми концерну "УкрОборонПром".

Читайте також: По Харкову вперше вдарили авіабомбою КАБ-250, яка коштує близько 100 тисяч доларів

Очільник Харківщини Олег Синєгубов зазначає, що це значно дешевше, ніж інші ракетні системи: наприклад, "Калібри", які коштують близько $10 мільйонів. Так само С-400 — це біля $2 мільйонів, якщо брати С-300 — до $500 тисяч коштує одна ракета.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться