На Харківщині згоріло 23 гектари пшениці

Вогнеборці врятували від вогню понад 50 га пшениці на корені

Сьогодні, 9 липня о 14:06 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу на пшеничному полі одного з приватних сільськогосподарських підприємств. Подія сталась на околиці с. Сугарівське Сахновщинської територіальної громади Красноградського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

До місця виклику направлено 2 оперативні відділення 55-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Їм на допомогу також прибули 2 одиниці пристосованої для цілей пожежогасіння техніки агропідприємства.

Площа пожежі склала біля 23 га. Завдяки оперативним діям вогнеборців та аграріїв понад 50 га вдалося врятувати.

О 14:35 пожежу локалізували, о 14:50 – ліквідували.

Причина виникнення загоряння встановлюється.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:                                                                                   

Окупанти нищать врожай на Харківщині (ФОТО)

8 липня близько 13:00 ворог завдав удару по полю стиглої пшениці, що поблизу прифронтового села Курилівка Куп’янського району. Сухе збіжжя миттєво загорілось.

На час прибуття пожежно-рятувальних підрозділів вогонь встиг розповсюдитись на площу 20 га. Рятувальники працювали під постійною загрозою повторних ударів.

Читайте також: 1 липня близько 16:00 ворог завдав удару по стиглому пшеничному лану поблизу с. Карасівка Золочівської громади Харківської області, навмисно намагаючись знищити майбутній врожай. Трапилась пожежа. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться