У Харкові сталася смертельна аварія

Загинув чоловік: поліція встановлює обставини смертельної аварії у Харкові

10 липня до поліції надійшло повідомлення про ДТП по проспекту Льва Ландау. Водій "Fiat Cinquecento" не впорався з керуванням та здійснив наїзд на бетонні блоки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Поліцейські, які перші прибули за викликом, намагались врятувати постраждалого, надавали йому допомогу до приїзду медиків. Однак 55-річний чоловік помер.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові сталася ДТП з підлітками

Неповнолітні отримали забої та садна. Їм надана медична допомога. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Подія сталася 7 липня близько 20:15 по вулиці Свистунівській. Водій автомобіля "ВАЗ 2103" здійснив наїзд на неповнолітнього велосипедиста, який віз пасажира. Хлопців 16 та 11 років доставили в лікарню.

Читайте також: Під Харковом сталася аварія: авто в’їхало в зупинку

Незначні тілесні ушкодження в результаті аварії отримали водій та пасажирка автомобіля. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

14 червня на трасі "Київ-Харків" неподалік міста Люботин автомобіль "KIA" не впорався з керуванням та скоїв наїзд на зупинку громадського транспорту. В результаті автопригоди тілесні ушкодження отримали 25-річний водій та 16-річна дівчина. Постраждалих доставили до медичного закладу. Після надання медичної допомоги їх відпустили.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться