Пожежа в харківському гуртожитку: чи є постраждалі серед студентів

Під час пожежі у гуртожитку вогнеборці врятували 2 людей, ще 10 евакуювали

Сьогодні вранці, близько 5-ї години, спалахнула пожежа в гуртожитку Державного біотехнологічного університету в Харкові. Займання сталося на четвертому поверсі п'ятиповерхівки, розташованої в Київському районі міста. Про це повідомили в ДСНС.

Рятувальники, які оперативно прибули на місце події, розгорнули масштабну рятувальну операцію. Десятьох мешканців гуртожитку евакуювали за допомогою сходів, а ще двох, які опинилися відрізаними полум'ям, врятували за допомогою пожежної автодрабини.

Пожежу вдалося локалізувати та повністю ліквідувати о 7-й ранку. На щастя, ніхто з мешканців не постраждав. На місці події працювали психологи ДСНС, які надавали допомогу евакуйованим.

Наразі фахівці встановлюють причини займання. Попередньо, пожежа могла виникнути через порушення правил експлуатації електроприладів.

Раніше “Коментарі.Харків” повідомляли, що 9 липня о 14:06 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу на пшеничному полі одного з приватних сільськогосподарських підприємств. Подія сталась на околиці с. Сугарівське Сахновщинської територіальної громади Красноградського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Нагадаємо також, ворог завдав ударів по території Старосалтівського лісництва Чугуївського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС. В результаті обстрілу по лісовому масиву зайнялась суха хвойна підстилка. На час прибуття вогнеборців низова лісова пожежа розповсюдилась на площу близько 7 га.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться