Горять ліси на Харківщині: у вогні цілі гектари

Харківщина: ворожі обстріли спричинили лісову пожежу

Учора вдень ворог завдав ударів по території Старосалтівського лісництва Чугуївського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

В результаті обстрілу по лісовому масиву зайнялась суха хвойна підстилка. На час прибуття вогнеборців низова лісова пожежа розповсюдилась на площу близько 7 га.

До ліквідації наслідків ворожих ударів залучені підрозділи ДСНС, місцева пожежна команда сел. Вільча та пристосована техніка лісгоспу. Рятувальники та лісівники працюють під загрозою повторних обстрілів.

За попередніми даними жертв та постраждалих немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

На Куп’янському напрямку ворог намагається витіснити підрозділи Сил оборони

На Харківському напрямку окупанти за підтримки авіації шість разів безуспішно атакували в районах Липців та Вовчанська. На Куп’янському напрямку противник здійснив 11 спроб відтіснити наші підрозділи із займаних позицій в районах населених пунктів Синьківка, Степова Новоселівка, Піщане та Кругляківка. Вісім атак ворога успішно відбито, тривають три бойові зіткнення біля Степової Новоселівки.

Читайте також: У Харкові світло вимикатимуть і вночі

У зв'язку зі складною ситуацією в Об'єднаній енергосистемі України графік погодинних відключень (ГПВ) може бути задіяний також у нічний час. Про це повідомили в АТ "Харківобленерго", інформує портал "Коментарі".

На Харківщині розглядають можливість примусової евакуації: де ускладнилася ситуація

На Борівському напрямку спостерігається збільшення кількості обстрілів окупантів. Ворог знищує цивільну інфраструктуру, завдає ударів по логістичних обʼєктах, намагаються знайти слабкі місця в нашій обороні. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі". З деяких населених пунктів буде ухвалено рішення про примусову евакуацію.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться