На Харківщині сталися дві ДТП, де постраждали діти

Поліцейські встановлюють обставини ДТП з травмованими у містах Лозова та Богодухів на Харківщині

6 серпня о 15:00 до поліції надійшла інформація про те, що на перехресті вулиць Соборної та Михайла Грушевського у місті Лозова сталось зіткнення транспортних засобів. Від удару відбулось перекидання одного з легковиків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

35-річного чоловіка та його трирічну доньку госпіталізували до харківської лікарні. Їх стан здоров’я медики оцінюють як середньої тяжкості.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Вже сьогодні, 7 серпня близько 10:10 у місті Богодухів сталася ДТП за участю автомобіля ВАЗ 2109 під керуванням 37-річного водія та мотоцикла Spark, за кермом якого був 16-річний хлопець.

Внаслідок аварії транспортні засоби отримали механічні пошкодження, а водій мотоцикла отримав численні тілесні ушкодження. Каретою швидкої його доставили до лікарні Харкова.

За адресою виїжджала слідчо-оперативна група Богодухівського районного відділу поліції. Транспортні засоби вилучені та направлені на майданчик тимчасового утримання.

Всі обставини автопригоди встановлюють слідчі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові в ДТП загинула чиновниця міськради

Харківська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють співчуття родині та близьким Тетяни Бакалової – багаторічному заступнику директора Департаменту охорони здоров’я, яка померла сьогодні, 7 серпня, в результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомили у міськраді, інформує портал "Коментарі".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться