У Харкові передали до суду справу жорстокого вбивства балетмейстерки (ВІДЕО)

Вбив, дружину, розчленував та вивіз у валізі. Цю гучну справу про психолога та балетмейстерку вже передали до суду

Розслідування жорстокого вбивства у Харкові завершено. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, інформує портал "Коментарі".

Все сталося в середині лютого. Вбивця вразив всіх своєю винахідливістю – він інсценував в квартирі побачення своєї дружини з іншим, відповідав на повідомлення з її телефону вже після вбивства та зміг вдало заховати рештки тіла. 

"Але слідству вдалося з'ясувати, як все було насправді. Тіло без голови та рук знайшли в льосі неподалік дачного будинку, який належить родині. Голову та руки вбивця закопав в інших місцях, а тіло намагався спалити разом з валізою.

Це було звичайне подружжя, вони вирішили більше не жити разом – 12-річний син залишився з мамою. Та через ревнощі чоловік зарізав жінку у ванній. Холоднокровно позбувся тіла та довго заперечував свою провину. Врешті він таки зізнався, а ми змогли зібрати достатньо доказів. Є і відео з камер спостереження, і результати експертизи ДНК, і безліч фактів, які вказують на те, що цей злочин був спланований заздалегідь. Йому загрожує довічне ув'язнення", – повідомив головний слідчий.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові чоловік вбив дружину, розчленував тіло та намагався приховати злочин. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію начальника Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергія Болвінова.  

“Ця історія - ніби епізод з кримінального серіалу. Але все це відбулося днями в Харкові, злочин вже розкрили”, - повідомив він. 

Сергій Болвінов розповів, що Олексій та Марія (подружжя, в якому сталися трагічні події, - ред.) одружені багато років. Він має дві вищі освіти - економіст та психолог, вона - балетмейстер театру. Цьогоріч пара вирішує жити окремо та по черзі брати дитину. Подружжя розходиться цивілізовано. В день, коли син був у бабусі та дідуся, чоловік приїхав до дружини з валізою на колесах, щоб забрати речі. Однак через декілька днів її матір заявила, що донька зникла. Подробиці – далі за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться