На Харківщині затримано 16 людей: що кажуть у поліції

Людей доставляли до територіальних підрозділів, де перевіряли

Поліцейські Харківщини отримали за добу 1041 повідомлення про правопорушення та події. Всі виклики оперативно опрацьовані. Більшість з них стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, хуліганств та незаконного обігу наркотиків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставили для перевірки 16 громадян.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 1900 транспортних засобів.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили двох громадян у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушників вилучили заборонені речовини.

Працівники поліції викрили 6 водіїв, які керували транспортним засобом у стані сп'яніння. Минулої доби на території Харківщини сталося 20 дорожньо-транспортних пригод, в яких 17 громадян отримали травми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На ремонті ліцею у Краснограді під час війни могли вкрасти майже 1,9 мільйона гривень

За даними слідства, у липні 2023 року між КУ "Центр з обслуговування закладів та установ освіти Красноградської міської ради" та фізичною особою-підприємцем укладено договір підряду. Угода стосувалась капітального ремонту покрівлі одного з ліцеїв у м. Красноград.

Підприємця до тендеру "залучив" його знайомий — на той момент діючий посадовець однієї з селищних військових адміністрацій на Харківщині. Саме він організував схему "заробітку" на ремонті навчального закладу. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться