У харківському університеті попрощалися з колегою

Пішов з життя колишній директор Центру комп'ютерних технологій

14 липня 2024 року на 74-му році пішов з життя колишній директор Центру комп'ютерних технологій університету, випускник механіко-математичного факультету ХНУ імені В. Н. Каразіна 1972 року, людина, яка віддала університету понад 50 років життя, Олег Леонідович Шило. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію університету.

picture

Олег Леонідович народився 22 серпня 1950 року в місті Здолбунів Рівненської області. Весь трудовий шлях Олега Леонідовича, починаючи з 1974 року, був пов'язаний з Харківським національним університетом імені В. Н. Каразіна. Він був висококваліфікованим фахівцем, пройшов усі ступені службового росту від інженера-програміста до керівника центру. Багато років він самовіддано працював та зробив значний внесок у розвиток Центру комп'ютерних технологій.

"Олега Леонідовича знали й поважали не лише співробітники центру, а й численні працівники усіх факультетів та інших підрозділів університету, роботу яких обслуговував центр. Він запам'ятався всім як відповідальна та доброзичлива людина, до якої завжди можна було звернутися за допомогою у розв'язанні питань з впровадження в роботу сучасної комп'ютерної техніки.

Олег Леонідович залишиться у нашій пам'яті доброю, порядною, ерудованою та щиросердною людиною.

Каразінська спільнота висловлює щирі співчуття рідним і близьким Олега Леонідовича Шила. Світла пам'ять про нього буде жити в серцях усіх, хто його знав", – написали в Каразінському.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові помер відомий викладач університету

Уночі 16 серпня 2024 року на 87-му році життя зупинилося серце каразінця Василя Івановича Танцюри. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ХНУ імені В. Н. Каразіна.

"Василь Іванович — видатний фахівець у галузі політичної історії, історії України та історії Слобідської України. Науковець доклав чимало зусиль до підготовки істориків найвищої кваліфікації як член двох спеціалізованих рад із захисту докторських і кандидатських дисертацій. З 1956 року він гідно торував шлях від студента, аспіранта, доцента до поважного професора, доктора історичних наук Каразінського університету", – повідомили в Університеті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться