У Харківській області перекриють рух через аварійну дорогу

Ремонт розпочнуть наступного тижня

Наступного тижня дорожники розпочинають аварійні ремонтні роботи на шляхопроводі поблизу міста Первомайський, у зв’язку із чим рух спорудою буде повністю перекрито, а об’їзд влаштовано місцевою дорогою. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури Харківської області.

Автомобільна дорога Р-51 Мерефа – Лозова – Павлоград сьогодні є одним із основних військово-логістичних маршрутів регіону, тож перебуває під постійним контролем Служби відновлення у Харківській області.

"Нещодавно, обстежуючи штучну споруду, побудовану ще у 70-х роках минулого століття, фахівці виявили цілий ряд пошкоджень – починаючи від руйнування підходів до шляхопроводу та покриття самої дороги й завершуючи великими обсягами ураження корозією арматури. В рамках аварійно-відновлювальних робіт, які проводитиме підрядна організація ТОВ "РДС", заплановано підсилення наявних опор, влаштування підходів до штучної споруди та укріплення насипу", – зазначають у відомстві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині ледь не провалилася траса (ФОТО)

Дорожники виконують аварійні роботи з ліквідації руйнування водопропускної труби на трасі М-03 на ділянці між населеними пунктами Шарівка та Валки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Харківській області.

Під час обстеження та оцінки технічного стану дороги державного значення фахівці Служби відновлення звернули увагу на те, що одна із водопропускних споруд, що використовуються для відведення води у природних низинах, вже вичерпала свій ресурс та становить небезпеку для транспорту, що рухається цією трасою.

У збудованої ще у 1951 році труби вже сплив експлуатаційний термін придатності. Будь-якої миті на дорозі могло утворитися провалля, що загрожувало б зупинкою руху на магістралі міжнародного рівня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться