У Харкові сталося ДТП: патрульні дізналися, хто винен

Патрульні притягнули до відповідальності водія, який скоїв ДТП у стані алкогольного сп'яніння

Вчора, близько 22-ї години, під час патрулювання Холодногірського району міста, патрульні отримали виклик ДТП. Поліцейські оперативно прибули на місце та встановили, що водій автомобіля ГАЗ здійснив зіткнення з іншими авто. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Під час спілкування поліцейські виявили у керманича ознаки алкогольного сп'яніння, тож запропонували громадянину пройти відповідний огляд, на що він погодився.

Огляд на стан сп'яніння чоловік пройшов за допомогою приладу Драгер, результат якого склав 2.09 проміле, що в понад 10 разів перевищує допустиму норму.

picture

На кермувальника патрульні склали адміністративні протоколи за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ч.3 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння особою, яка двічі протягом року піддавалась адміністративному стягненню за керування транспортними засобами у стані сп’яніння) та ч.5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена права керування) КУпАП.

Надалі матеріали передадуть до суду.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові водій випив і врізався у паркан

Патрульні отримали виклик ДТП на вулиці Воложанівській. Поліцейські встановили, що чоловік не впорався з керуванням та здійснив наїзд на ворота. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області. Під час спілкування інспектори виявили у керманича ознаки алкогольного сп'яніння. На пропозицію пройти огляд на стан сп'яніння чоловік погодився. Огляд на стан сп'яніння чоловік пройшов за допомогою приладу Драгер, результат якого склав 2.29 проміле.

Які ще були порушення та що буде водієві – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться