З ночі місто на Харківщині знаходиться під постійним вогнем окупантів: що відомо

Ворог продовжує терор цивільного населення Харківщини

Сьогодні російські окупанти завдали кількох ударів по місту Куп'янськ. Про це повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації, інформує портал "Коментарі".

О 04:43 внаслідок влучання ворожого FPV-дрона пошкоджено житловий будинок, дані про постраждалих не надходили.

Близько 09:30 ворог здійснив обстріл житлової забудови, внаслідок удару виникла пожежа на території приватного домоволодіння, без постраждалих.

О 10:00 на території одного із приватних домоволодінь виявлено ворожий FPV-дрон, інформація про потерпілих та руйнування не надходила. 

У період з 11:20 по 11:30 ворог обстріляв житлову забудову на території міста Куп'янськ. Пошкоджено житловий будинок, газопровід, на місці влучання сталася пожежа. Дані про постраждалих не надходили. Тип боєприпасів наразі встановлюється.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині у вогні ще одне селище

Близько 12:15 російські окупанти завдали декілька ударів з невідомого типу зброї по Козачій Лопані. Про це повідомив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко, інформує портал "Коментарі" У селищі спалахнули пожежі, горять приватні будинки. Інформація щодо постраждалих наразі не надходила. Дані уточнюються.

Читайте також: У ХОВА показали згоріле село на Харківщині (ФОТО)

В Оскільській громаді пожежа локалізована, але ще триває. Зараз на Харківщині відбувається ліквідація наслідків страшного вогню. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Площа постраждалих лісових насаджень - 1520 Га. Задіяні 285 чоловік особового складу та 88 одиниць техніки. На місці працюють Комісії по ліквідації наслідків та фіксації збитків громадян. Нагадаємо, що вогнем пошкоджено та знищено близько 250 житлових будинків, розташованих у населеному пункті Студенок.

Із села евакуювали більше 600 людей. Як зазначив Синєгубов, ця надзвичайна подія – наслідок ворожих військових дій, тож всі постраждалі громадяни зможуть отримати компенсацію за знищене майно за програмою єВідновлення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться