У Харкові біля будинків впала величезна тополя (ФОТО)

Це сталося через сильний вітер у місті

У Харкові величезна тополя не витримала сильних поривів вітру та впала сьогодні на проїжджу частину поряд із житловими будинками у Слобідському районі міста. Про це повідомили у Харківській міській раді, інформує портал "Коментарі".

Працівники СКП "Харківзеленбуд" оперативно відреагували на звернення громадян, розпилили та вивезли величезне дерево з проїжджої частини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

"Шахед" зачепився за дерево та вибухнув на спортивному майданчику (ФОТО)

У Слобідському районі працівники СКП "Харківзеленбуд" усувають наслідки падіння "шахеда" на території одного з навчальних закладів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Вночі 2 вересня ворожий БПЛА вибухнув на спортивному майданчику, зачепившись за крону дерева. Внаслідок цього були пошкоджені три липи, одна - вигоріла вщент. Аварійні дерева працівники підприємства оперативно прибрали. Фото – за посиланням.

Читайте також: У Харкові на під’їзд впало дерево (ФОТО)

Працівники СКП "Харківзеленбуд" звільнили прохід до багатоквартирного будинку в Київському районі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. На підприємство сьогодні вдень надійшла заява з КП "Житлокомсервіс" про те, що біля під'їзду на вул. Гаршина впав клен. Комунальники оперативно розпиляли та прибрали аварійне дерево.

Харків’ян попередили про небезпечне явище

Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 5 вересня опублікували у Харківському регіональному центрі з гідрометеорології, інформує портал "Коментарі". Вдень 5 вересня по області та місту очікуються пориви східного вітру, 15-20 м/с. Оголошено I рівень небезпечності, жовтий. Харків’янам радять дотримуватися простих правил, які можуть врятувати життя.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться