У Харкові на під’їзд впало дерево (ФОТО)

Клен перешкоджав проходу до одного з під’їзду багатоповерхівки

Працівники СКП "Харківзеленбуд" звільнили прохід до багатоквартирного будинку в Київському районі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

На підприємство сьогодні вдень надійшла заява з КП "Житлокомсервіс" про те, що біля під'їзду на вул. Гаршина впав клен. Комунальники оперативно розпиляли та прибрали аварійне дерево.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині ледь не провалилася траса (ФОТО)

Дорожники виконують аварійні роботи з ліквідації руйнування водопропускної труби на трасі М-03 на ділянці між населеними пунктами Шарівка та Валки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Харківській області.

Під час обстеження та оцінки технічного стану дороги державного значення фахівці Служби відновлення звернули увагу на те, що одна із водопропускних споруд, що використовуються для відведення води у природних низинах, вже вичерпала свій ресурс та становить небезпеку для транспорту, що рухається цією трасою.

У збудованої ще у 1951 році труби вже сплив експлуатаційний термін придатності. Будь-якої миті на дорозі могло утворитися провалля, що загрожувало б зупинкою руху на магістралі міжнародного рівня. ФОТО – за посиланням.

Читайте також: Окупанти вдарили поблизу автобусної зупинки, є постраждалі: поліція документує наслідки обстрілу міста Богодухів Харківської області.

27 серпня з 9:00 по 09:40 росіяни здійснювали обстріл міста Богодухів касетними боєприпасами з РСЗВ "Торнадо - С". Одне з влучань прийшлося поблизу автобусної зупинки, де постраждали шість цивільних громадян. Троє травмованих з осколковими пораненнями доставлені до лікарні. У інших громадян діагностували гостру реакцію на стрес, серед них 17-річна вагітна дівчина. Не сумісні з життям травми отримав 71-річний чоловік.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться