У Харкові підприємцям та мешканцям пригрозили штрафами

Мешканці знову почали паркувати авто з порушеннями

Комунальне підприємство "Комплекс з вивозу побутових відходів" продовжує підготовку до осінньо-зимового періоду. Крім того, впродовж місяця комунальники брали участь в усуненні наслідків обстрілів у різних районах міста. На місцях прильотів було встановлені контейнери-бункери для збирання великогабаритних відходів, меблів, вікон, повалених дерев тощо.

За словами директора КП "КВПВ" Олексія Артикуленка, у цей період фахівці виявляли підприємців-порушників, які викидають виробничі відходи у непризначених для цього місцях.

"На окремих ділянках ми знову фіксуємо випадки неправильного паркування автомобілів, що заважає проїзду сміттєвозів. Прошу городян поставитися до цього з розумінням і не заважати комунальникам виконувати свою роботу", - зазначив Олексій Артикуленко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові підприємцям загрожують штрафи: чим вони заважають містянам

"Разом з харків'янами ми виявляємо таких порушників, збираємо докази для притягнення їх до адміністративної відповідальності та отримання компенсації завданих екологічних збитків. Для уникнення таких ситуацій необхідно укласти договір про надання послуг з управління побутовими відходами та оплатити послуги. Бо лише завдяки своєчасній оплаті підприємство має можливість виконувати свої функції якісно та в повному обсязі", - наголосив директор КП "КВПВ" Олексій Артикуленко.

На підприємстві повідомили, в результаті таких дій підприємців, харків’яни, які оплачують послуги КП, вимушені складати відходи не в контейнери-бункери, а поряд з ними.

"Я прошу харків’ян сприяти виявленню підприємців-порушників. Робіть відео- та фотофіксацію таких випадків, передавайте дані порушників. Викликайте на місце події поліцію та наших працівників", - зазначив директор КП "КВПВ" Олексій Артикуленко. Незаконне викидання побутових відходів карається штрафом: для громадян - 1360 грн, для посадових осіб та підприємців - 1700 грн.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться