У Харкові підприємцям загрожують штрафи: чим вони заважають містянам

У місті цілі підприємства утворюють стихійні звалища сміття

У серпні КП "КВПВ" продовжило готувати спецтранспорт, обладнання та території автопарків до роботи в осінньо-зимовий період. Також була активізована робота з виявлення підприємців-порушників, які скидають виробничі відходи в контейнери-бункери без укладених договорів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Комплекс з вивозу побутових відходів".

"Разом з харків'янами ми виявляємо таких порушників, збираємо докази для притягнення їх до адміністративної відповідальності та отримання компенсації завданих екологічних збитків. Для уникнення таких ситуацій необхідно укласти договір про надання послуг з управління побутовими відходами та оплатити послуги. Бо лише завдяки своєчасній оплаті підприємство має можливість виконувати свої функції якісно та в повному обсязі", - наголосив директор КП "КВПВ" Олексій Артикуленко.

На підприємстві повідомили, в результаті таких дій підприємців, харків’яни, які оплачують послуги КП, вимушені складати відходи не в контейнери-бункери, а поряд з ними.

Такі випадки були зафіксовані на вул. Суровцевої, 55,  вул. Нарбута, 22, вул. Баварській, 1, вул. Семінарській, 84 тощо.

"Я прошу харків’ян сприяти виявленню підприємців-порушників. Робіть відео- та фотофіксацію таких випадків, передавайте дані порушників. Викликайте на місце події поліцію та наших працівників", - зазначив директор КП "КВПВ" Олексій Артикуленко.

Незаконне викидання побутових відходів карається штрафом: для громадян - 1360 грн, для посадових осіб та підприємців - 1700 грн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У місті на Харківщині попросили бути тихіше: про що мова

Чугуївська міська рада просить власників усіх занадто гучних транспортних засобів за можливості утриматись від поїздок. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію місцевої влади.

Варто утриматись від тривалого запуску двигунів автомобілів, мотоциклів, мопедів, моторолерів, скутерів та інших транспортних засобів, які використовують у своїй конструкції систему випуску відпрацьованих газів без шумопоглинача або інші конструктивні особливості, які утворюють надмірний рівень шуму. Що ще просить не робити міська влада – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться