Відмили кров та продовжили банкет: що сталося на Харківщині (ФОТО)

Тіло першої жертви знайшли випадково

На Харківщині компанія пияк вбивала всіх, з ким сварилася. Історією поділився начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції у Харківській області Сергій Болвінов, пишуть “Коментарі. Харків”. 

Першою жертвою став 44-річний чоловік, який випивав в компанії приятелів-маргіналів. Все сталося в с. Малинівка Барвінківського району.

“В одному з будинків батько та син приймали гостей - гості посварилися. Між двома з них, наодинці, розпочалася бійка. Штовхалися, билися ногами та руками, кусалися. Другий учасник конфлікту, 57-річний уродженець Полтавщини. Саме він схопив стільця та почав забивати жертву”, - розповів Сергій Болвінов.

Однак завданих травм виявилося недостатньо - коли побитий вже перестав пручатися, чоловік знайшов ручну пилку та перерізав йому горло.

Все сталося пізно ввечері, господарі будинку без зайвих запитань допомогли вимити від слідів крові кухню, всі разом винесли тіло на вулицю та продовжили банкет.

На ранок компанія вирішила сховати труп - тіло витягли на сусіднє подвір'я, де ніхто не жив, та скинули до підвалу сараю.

А вже наступного дня батько з сином - господарі будинку, та двоє їхніх гостей продовжили посиденьки. Пізно ввечері до цієї компанії прийшов ще один гість - сусід, який жив навпроти. Чоловіки знову випивали, знову посварилися. А під час бійки той самий 57-річний полтавчанин схопив вже іншого стільця і вдарив сусіда по голові. Вже непритомну жертву він продовжив забивати сокирою по шиї та голові. Тоді підключився другий учасник застілля - він декілька разів в груди вдарив жертву ножем та перерізав горло.

Тіло цієї жертви вже далеко ховати не стали - винесли за будинок та закидали непотребом.

Господарі знову відмили кухню та ймовірно, планували продовжувати застілля.

Але випадково тіло першої жертви у своєму підвалі знайшла власниця будинку. Жінка не з'являлася там близько року, а коли приїхала, то одразу повідомила до поліції про страшну знахідку.

Другого вбитого під купою сміття та старих матраців знайшли вже поліцейські, коли працювали на місці злочину.

Фігурантів допитали, докази вилучили та призначили низку експертиз. “Двох вбивць вже затримали, вони дають покази. Триває досудове розслідування”, - повідомив начальник Слідчого управління.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, за що судитимуть харків'янина.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться