На Харківщині у матері забрали дітей: причини (ФОТО)

Без нагляду залишилися діти віком 1 і 3 роки

У Харківській області жінка залишила вдома без нагляду малолітніх дітей. Діти були самі понад дві доби. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Працівники ювенальної превенції Ізюмського РУП ГУНП в Харківській області спільно зі спеціалістами служби у справах дітей Савинської селищної ради відвідали родину в селі Крючки.  

Поліцейські встановили, що мати трьох дітей взяла з собою 5-річну дитину та поїхала до подруги, а дітей віком 1 та 3 роки залишила вдома без нагляду. Діти знаходилися самі понад дві доби, а умови у будинку непридатні для проживання дітей. 

Щодо матері дітей складено адміністративний протокол за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Соціальні працівники вирішили тимчасово вилучення дітей. Наразі діти проходять обстеження в лікарні.

Правоохоронці Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що слідчі повідомили про підозру у скоєнні злочину керівництву пологового будинку в Харкові - були викриті незаконні нарахування щомісячних премій та доплат.

У поліції зазначили, що директорка комунального некомерційного підприємства спільно з головною бухгалтеркою шляхом зловживання службовим становищем незаконно призначили собі щомісячні премії та доплати на загальну суму понад 400 тис. грн. 

Зловмисницям загрожує позбавленням волі на строк до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться