Рятувальники показали відео розбору завалів будівлі готелю на Харківщині (ОНОВЛЕНО)

Внаслідок ракетного удару по готелю в Золочеві загинуло немовля, його мати в хірургії

Рятувальники ДСНС опублікували відео аварійно-рятувальної операції у селищі Золочів Богодухівського району, куди вночі російські військові скинули дві ракети С-300. Влучання сталися у готель, врятовано три жінки, загинуло двомісячне немовля.

Пацієнтки 39 та 28 років знаходяться в травматологічному відділенні із переламами кінцівок. Їхній стан лікарі оцінюють як задовільний.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

21-річня жінка, мати загиблого хлопчика, у стані середньої важкості перебуває в хірургії.

Наразі лікарі проводять усі необхідні обстеження та подальше лікування.

ОНОВЛЕНО: За даними рятувальників, у готелі в Золочеві станом на 15:15 завершені аварійно-рятувальні роботи. Жертв та постраждалих більше не виявлено.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Росія ймовірно, підготувала щонайменше 500 танків для можливих наступальних дій у Харківській області. Ворожі війська, можливо, намагатимуться захопити Куп'янськ до березня 2024 року. Таку інформацію опублікував Forbes.

“Російська армія до березня цього року планує повністю захопити Донецьку та Луганську області, й частину Харківської області до річки Оскіл", - приводить видання інформацію Українського центру оборонних стратегій.

“Чому березень? Тому що саме тоді росія “проголосує” за “президента” на всенародних “виборах”. Насправді володимир путін є єдиним реальним кандидатом і зберігатиме свій жорстокий диктаторський контроль над росією та російською агресивною війною в Україні”, - повідомляє видання.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов вже прокоментував цю інформацію. Як саме – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться