Вночі на Харківщині стався обстріл готелю: під завалами опинилися люди

Окупанти завдали ударів по Золочеву Богодухівського району

Учора між другою та третьою годинами ночі по Харківській області армія РФ випустила ракети. Вночі про обстріл повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

"Зруйнований триповерховий готель. Під завалами попередньо перебуває людина, трьох осіб врятували: 2 жінок та чоловіка. Також є загоряння фасаду магазину. Триває ліквідація наслідків ударів", – написав голова ХОВА о 03:04.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині після обстрілу знайшли авіабомбу (ФОТО)

На приватне подвір'я впала 250-кілограмова бомба. Сапери знищили смертельну знахідку. У ДСНС нагадали, що окупанти напередодні вкотре завдали цинічного удару по мирному селищу Великий Бурлук Куп’янського району.

“Одна з керованих авіабомб впала на приватне подвір’я, спричинивши пошкодження надвірних забудов, проте, на щастя, не розірвалася”, - повідомили рятувальникі. Як ліквідували боєприпас - читайте за посиланням.

Росія ймовірно, підготувала щонайменше 500 танків для можливих наступальних дій у Харківській області. Ворожі війська, можливо, намагатимуться захопити Куп'янськ до березня 2024 року. Таку інформацію опублікував Forbes.

“Російська армія до березня цього року планує повністю захопити Донецьку та Луганську області, й частину Харківської області до річки Оскіл", - приводить видання інформацію Українського центру оборонних стратегій.

“Чому березень? Тому що саме тоді росія “проголосує” за “президента” на всенародних “виборах”. Насправді володимир путін є єдиним реальним кандидатом і зберігатиме свій жорстокий диктаторський контроль над Росією та російською агресивною війною в Україні”, - повідомляє видання.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов вже прокоментував цю інформацію. Як саме – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться