У Харкові та області 90 осіб опинилися в поліції: що сталося

Що сталося в Харківській області минулої доби

У Харкові та області правоохоронці постійно проводять перевірки. У полі зору поліцейських чимало питань, серед яких і порушення громадського порядку, і факти продажу наркотиків,  й інші, не менш важливі, ситуації. Портал “Коментарі” з посиланням на інформацію поліції Харківській області повідомляє про події доби. 

Варто зазначити, що поліція щодня проводить заходи щодо виявлення осіб, причетних до ДРГ. “Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 90 осіб”, - повідомили в поліції.

Тривають перевірки на блокпостах Харкова та області. З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевіряють транспортні засоби.

До того ж поліцейські викрили чотирьох осіб у незаконному обігу наркотиків. Правоохоронці під час перевірки території знайшли у порушників заборонені речовини.

Не обійшлося і без дорожньо-транспортних пригод - за добу сталося 40 аварій, у яких загинули дві людини, 13 осіб отримали травми.

У поліції розповіли деталі автопригоди, яка сталася 9 лютого. ДТП трапилася на автошляху Е-40 “Київ-Харків-Довжанський” поблизу села Бригадирівка Ізюмського району. У ДТП потрапив автомобіль Mercedes Smart. Щодо обставин автопригоди, відомо, що 45-річний водій не впорався з керуванням та перекинувся у кювет. На жаль, водій загинув на місці події. 

Пасажиру транспортного засобу надали допомогу на місці, від госпіталізації він відмовився. 

Також правоохоронці склали 11 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху:

  • два - за керування автомобілями у стані сп’яніння,

  • п’ять – за керування автомобілями без відповідних документів,

  • чотири – за перевищення швидкості.

У поліції вчергове звернулися до жителів Харкова та області та нагадали, що про будь-які злочини або події можна цілодобово повідомляти на 102, до чергової частини Головного управління Національної поліції в Харківській області за телефоном 0503022044 або через чат-бот @Kharkiv102_bot.

Раніше “Коментарі” повідомляли про наслідки обстрілу Харкова. У Харківській ОВА назвали імена загиблих внаслідок обстрілу. 

Також окупанти продовжили обстріли Харківської області 10 лютого. Під ворожим вогнем опинилося близько 22 населених пунктів. Про наслідки обстрілів детальніше читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться