Імена загиблих внаслідок обстрілу Харкова назвали в ХОВА

Окупанти вбили в Харкові 10-місячну дитину

У Харкові сьогодні День жалоби - російські військові забрали життя семи мирних мешканців. Серед загиблих є діти. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

В обласній військовий адміністрації оприлюднили імена жертв ворожого обстрілу. 

“Сьогодні, 11 лютого, у Харкові оголошено День жалоби. Окупанти жорстоко забрали життя сімох людей. Дві родини, троє хлопчиків. 

Путятіна Ольга. 35 років. 

Путятін Григорій. 38 років. 

Путятін Олексій. 7 років. 

Путятін Михайло. 4 роки.

Путятін Павло. 10 місяців. 

Манойло Світлана. 65 років. 

Манойло Анатолій. 66 років.

Вічна пам‘ять всім безневинним жертвам цієї війни. Ми не забудемо. І не пробачимо”, - йдеться у повідомленні Харківської ОВА.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в ніч з 9 на 10 лютого окупанти обстріляли Харків дронами. Внаслідок влучання на одній з вулиць міста стався витік палива, що й спричинило надзвичайно масштабну пожежу.

У результаті займання вигоріло щонайменше 15 приватних будинків - у двох з них живцем згоріли мирні жителі Харкова

Для ідентифікації жертв обстрілу знадобилася ДНК-експертиза. "Це важливо, адже тільки так ми зможемо стовідсотково сказати, чиї саме тіла дістали з будинку. Всі вони дуже обгорілі. Слідчі вже відшукали рідного брата 35-річної жінки. Для родичів це страшний удар, брат також здав свої зразки, щоби допомогти в точній ідентифікації", - наголосили в поліції.

А на місці трагедії вчора працювали усі профільні служби. Ступінь усіх руйнацій детально визначить подальша технічна експертиза. В будинках, які зазнали незначних пошкоджень, працювали комунальники. Вони закривали віконні контури та двері, усувають аварійність покрівель.



Джерело: https://t.me/synegubov/8387
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться