Планував поїхати на заробітки: поліція повернула додому жителя Харківщини

У поліції розповіли, де знайшли підлітка

У Харкові та області нерідкі випадки, коли неповнолітні йдуть із дому, чи то на прогулянку, чи відпочити від оточення. При цьому часто не повідомляючи батькам про свої наміри. Поліція знайшла чергового підлітка, який планував змінити своє життя в іншому місті. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У відділі комунікації поліції Харківської області розповіли, що 12 лютого працівники відділення поліції № 3 ХРУП № 1 ГУНП в Харківській області отримали повідомлення про те, що 15-річний хлопець пішов із дому. “На пошуки втікача виїхали працівники сектору ювенальної превенції ВП Харківського РУП № 1”, - уточнили у правоохоронному органі.

Неповнолітнього відшукали на залізничному вокзалі у селищі Нова Водолага та повернули додому. Свою втечу з дому хлопець пояснив тим, що мав намір поїхати до міста Києва на заробітки.

picture

“Протиправних дій щодо підлітка вчинено не було, його життю та здоровʼю нічого не загрожує. Правоохоронці провели з родиною виховну бесіду”, - зазначили у поліції.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що на початку лютого у Харківській області зник підліток. Його розшукали впродовж дня після отримання повідомлення про зникнення. “Як з'ясувалося, підліток вирішив побути наодинці та вирушив в будинок родичів, де ніхто не мешкав. Свої дії він обґрунтував тим, що він дорослий та відповідає за свої дії самостійно”, - повідомили у поліції. 

Також поліцейські повернули додому неповнолітню харків'янку. Дівчина після конфлікту з родичами втекла з дому - мати намагалася сама знайти доньку, однак спроби виявилися марними. Що сталося з дівчиною, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться