У передмісті Харкова шукали пенсіонера: що з ним сталося

Де знайшли літню людину

У Харкові та Харківській області зникають не тільки підлітки, а й літні люди. Напередодні подія сталася з жителем передмістя Харкова. Де знайшли літню людину та що трапилося з пенсіонером, повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції розповіли, що у Харківському районі правоохоронці оперативно розшукали дідуся, що загубився - жодних протиправних дій щодо літнього чоловіка скоєно не було.

Щодо обставин події, то у поліції розповіли, що 17 лютого близько 12:00 до чергової частини відділу поліції № 3 ХРУП № 1 звернулася дружина мешканця селища Покотилівка. Жінка заявила, що її 86-річний чоловік близько 10 години ранку пішов з дому та не повернувся. Також вона додала поліцейським, що чоловік має проблеми з памʼяттю.

“Отримавши інформацію, правоохоронці одразу розпочали оперативно-розшукові заходи на встановлення місцезнаходження зниклого. Протягом двох годин чоловіка знайшли на одній з вулиць селища та повернули додому. Жінка подякувала працівникам поліції за оперативність та за сумлінне ставлення до своїх професійних обовʼязків”, - повідомили у поліції.

picture

Нагадаємо, що 14 лютого у Харкові шукали дівчину. ЇЇ мати о 23:00 заявила в поліцію, що 16-річна донька пішла гуляти до торговельного центру у Харкові та не повернулася. До пошуків зниклої приступив особовий склад відділу поліції та сектору ювенальної превенції ХРУП № 3 ГУНП в Харківській області. Що сталося з дитиною, читайте за посиланням

Раніше “Коментарі” повідомляли, що на початку лютого у Харківській області розшукували підлітка. 15-річний хлопець ввечері 4 лютого пішов з дому в невідомому напрямку та не повернувся. Поліцейські розшукали втікача того ж дня.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться