На Харківщині пошкодили важливу систему: інкримінують диверсійну діяльність

Де на Харківщині пошкодили систему оповіщення

Оповіщення населення Харківської області щодо загрози обстрілу є надзвичайно важливим, особливо для Харківської області. Адже ракети та інші ворожі снаряди долітають до окремих районів регіону за лічені секунди. А тим часом у селі Першотравневе невідомі пошкодили систему оповіщення. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію Зміївської міської ради. 

“В ніч з 18 на 19 лютого у селі Першотравневому було пошкоджено систему оповіщення. Як повідомив начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Зміївської міської ради Сергій Асєєв, невідомі вставили у систему сторонній предмет, через що згорів двигун. Наразі система оповіщення у Першотравневому не працює”, - повідомили у міській раді.

picture

Також нагадали, що систему оповіщення у селі встановили декілька місяців тому на будівлі Будинку культури. “Тобто, щоб дістатися до неї, потрібно було зібратися на дах двоповерхового приміщення. Заяви про пошкодження сирени вже написані до правоохоронних органів. Поліція наразі займається пошуком зловмисника. Йому інкримінуватимуть диверсійну діяльність”, - йдеться у повідомленні.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у Харківській області через ворожі атаки виникло чимало проблем, які потрібно розв'язувати найперше. Серед них - будівництво фортифікацій, відновлення об'єктів критичної інфраструктури та житлового фонду. Детальніше про шляхи розв'язання проблем читайте за посиланням

Читайте також, що відбувається зі світлом у Харківській області після обстрілів




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться