У Харкові мешканці тимчасово можуть залишитися без води

Для забезпечення водою мешканцям організують підвіз автоцистернами

Бригади Новобаварської служби зовнішніх водопровідних мереж комплексу "Харківводопостачання" почали перекладати 120 м технічно зношеної ділянки водоводу на вул. Коростельській. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Про це сьогодні, 21 лютого, повідомив начальник районної служби Євген Сальков. За його словами, на трубопроводі, який експлуатується вже понад 50 років, часто траплялися аварії, тому магістраль вирішили оновити.

"На час ремонту подача води здійснюватиметься у звичайному режимі. І лише в процесі перепідключення мереж водопостачання буде припинене, але для забезпечення водою мешканців району залучимо автоцистерни підприємства", - розповів Євген Сальков.

Нагадаємо, що повідомити про витік води можна за тел.: 15-33.

Читайте також: Що у Харкові буде з боргами за комунальні послуги – коментар мера

У Харкові не будуть відключати комунальні послуги тим, хто заборгував за їх оплату. Про це Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив в ефірі національного телемарафону, інформує портал "Коментарі".

Проте він зазначив, що борг все ж таки зберігатиметься, але відключати від послуг харків’ян не будуть. "Триває війна, і ми чудово розуміємо, що в багатьох сьогодні скрутне фінансове становище. Деякі люди не в змозі зараз оплачувати комунальні послуги", - наголосив мер.

Ухилянти з Харківщини можуть бути покусані вовками (ВІДЕО)

Держприкордонслужба України повідомила про диких тварин на одній з ділянок кордону нашої держави, інформує портал "Коментарі".

"Біля кордону з Молдовою, на Одещині,  прикордонники за допомогою технічних засобів зафіксували рух вовків. Зазвичай хижаки пересуваються не поодинці, а зграями. Закликаємо уникати незаконних мандрівок і не наражатися на небезпеку", – наголосили прикордонники.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться