Ігор Терехов повідомив, що буде з дорогами у Харкові

Мер Харкова наголосив на необхідності відновлювати шляхи навіть під час війни

Харківський міський голова Ігор Терехов сьогодні, 11 березня, зустрівся з колективом Українського державного університету залізничного транспорту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Під час спілкування мер зазначив, що, попри брак бюджетних коштів, поточний ремонт комунальних доріг триває. Ігор Терехов підкреслив, що насамперед мова йде про магістральні вулиці з інтенсивним рухом.

"Незважаючи ні на що, ми коштом бюджету міста відновлюємо дороги з найінтенсивнішим рухом автомобілів та громадського транспорту. Після цього почнемо ремонт другорядних проїздів, а потім - внутрішньоквартальних вулиць і підʼїздів. Що ж стосується автодоріг державного значення, то теж постійно звертаємося до відповідних служб з приводу покращення їхнього стану. Бо це питання не благоустрою чи навіть комфорту, а насамперед логістики та інфраструктури", - зазначив очільник Харкова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові та області лунають вибухи

О 12:28 у Харкові пролунав вибух. У Повітряних Силах ЗСУ оголосили повітряну тривогу, пов’язану із загрозою застосування балістичного озброєння з південного та північно-східного напрямків.

Начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник закликав мешканців Харкова та області перебувати в укриттях до відбою.

Також начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко написав: "Шановні дергачівці та мешканці навколишніх населених пунктів, перебувайте в укриттях!"

Пізніше він повідомив, куди прилетіло.

Читайте також: У Харківській області росіяни хотіли вбити генерала Мельника

Декілька тижнів тому у Харківській області була спроба окупантів вбити начальника Харківського гарнізону генерала Сергія Мельника. Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться