Додатковий поїзд з Харкова запускає Укрзалізниця

Укрзалізниця на період шкільних весняних канікул призначає додаткові рейси у найбільш затребуваних напрямках

На час весняних канікул Укрзалізниця вирішила призначити додаткові поїзди в популярних напрямках, а саме на захід країни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію відомства.

Так, поїзд №201/202 Харків — Ворохта відправляється з Харкова через день по парних о 18:55 та прибуватиме до Ворохти о 14:09. З Ворохти поїзд відправляється по непарних о 16:29 та прибуватиме до Харкова о 12:33. Щодо інших поїздів можна подивитися запосиланням.

Крім того, прогнозуючи майбутній попит, вже зараз Укрзалізниця виділила близько 30 додаткових вагонів під групові дитячі перевезення у березні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

У Харківській області проведуть перевірки по квартирах

Протягом березня проведуть перевірки у 65 багатоквартирних будинках. Перевірки пройдуть у будинках 12 громад області: Богодухівській, Лозівській, Дергачівській, Золочівській, Ізюмській, Солоницівській, Зміївській, Первомайській, Пісочинській, Роганській, Балаклійській, Новопокровській. Інформація з термінами перевірок заздалегідь розміщується на під’їздах житлових будинків. Що саме будуть перевіряти та за якими адресами – читайте за посиланням.

Читайте також: Поштарка з Ізюму сяде на 11 років до в’язниці – вирок суду

11 років тюрми – вирок листоноші Укрпошти з Ізюму, яка в окупації організувала розповсюдження російських пропагандистських газет.

За інформацією Харківського антикорупційного центру, мова йде про Наталію Шабленко. До повномасштабного вторгнення рф в Україну Шабленко працювала листоношею в одному з  відділень поштового зв’язку “Укрпошти” в Ізюмі, а під час окупації міста отримала "підвищення" та добровільно обіймала з червня по вересень 2022 року посаду "директора" у створеному псевдовладою комунальному підприємстві "Почта Изюма". Що саме вона робила – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться