Нове життя: як у Німеччині живуть собаки з Харкова (ФОТО)

Скільки собак заберуть до Німеччини цього року

Собаки з КП "Центр поводження з тваринами" знайшли господарів у Німеччині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

“Тварин з Харківського міського притулку пів року тому евакуювали закордонні волонтери. Вони повідомили, що цього року планують забрати до Німеччини на прилаштування ще близько 30 собак”, - повідомили у міській раді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у 2023 році харківський притулок знайшов сім'ї для близько 1,2 тисячі котів та собак. Крім того, понад 700 безпритульних тварин були передані опікунам. У КП “Центр поводження з тваринами” розповіли, що за рік фахівці підприємства стерилізували понад 1,3 тис. безпритульних котів та собак, а також безкоштовно або за пільговою ціною провели такі операції понад 700 домашнім тваринам, господарями яких є малозабезпечені харків’яни.

Також у Харкові у 2023 році відремонтували 48 майданчиків для вигулу та дресирування собак і встановили два нові.

Читайте також, що з початку поточного року КП “Центр поводження з тваринами” посилило співпрацю з волонтерами в наданні допомоги безхатнім тваринам. Хворих та постраждалих в ДТП або під час обстрілів тварин зоозахисники привозять до ветклініки підприємства на обстеження. Там тваринам роблять рентген, УЗД та лабораторні аналізи, призначають лікування та за необхідності лікують.

А на початку року у харківському притулку влаштували фотодень для тварин. Захід провели для того, щоб якісні світлини допомогли тваринам якнайшвидше знайти господарів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться