Що мешканці зробили в Основ’янському районі (ФОТО)

Незважаючи на постійні обстріли, мешканці будинків у Харкові не втрачають надії

В одному з дворів на пр. Гагаріна (Основ'янський район) мешканці багатоповерхівок створили трояндові клумби. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Залежно від сезону там висаджують тюльпани, нарциси, маки, троянди, петунії, хости.

"Кожна квіткова клумба, висаджена харків’янами власноруч, символізує надію на краще майбутнє. Квіти нагадують про те, що життя триває, а краса і добро завжди знайдуть місце навіть у найважчі часи", - зазначили мешканці.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині населений пункт перейшов під окупацію

Карта бойових дій проєкту DeepState оновилася з описом: “Ворог окупував Іванівку”. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію авторів проєкту.

Аналітики Інституту вивчення війни тим часом заявили, що ЗС РФ просунулися на південний схід від Куп’янська.

“Геолоковані кадри, що опубліковані 6 червня, показують, що російські війська просунулися на північний захід від Іванівки (на південний схід від Куп’янська) під час скороченої механізованої атаки силами розміром зі взвод, що вказує на те, що російські війська, можливо, також просунулися далі в самій Іванівці”, – повідомили у зведенні ISW.

Читайте також: Група Нафтогаз передасть Харкову газопоршневу енергетичну установку"Deutz", яка може виробляти електричну та теплову енергію для потреб міста. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Установку нададуть за домовленістю очільника Групи Нафтогаз Олексія Чернишова та Харківського міського голови Ігоря Терехова.  

Як неодноразово раніше підкреслював Ігор Терехов, встановлення когенераційних установок та блочно-модульних котелень - це один із кроків у підготовці до наступного опалювального сезону. Це сприятиме децентралізації системи теплопостачання, забезпечить енергобезпеку та енергоефективність. Чи допоможе це Харкову – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться