Ігор Терехов розповів, яка стала обстановка у Харкові після успіхів ЗСУ

Це стало можливо завдяки дозволу українським військовим завдавати удари по прикордонним з Харковом територіям рф

Завдяки бойовим успіхам Збройних Сил України, в порівнянні з травнем, обстановка в Харкові стала спокійнішою. Про це сьогодні, 7 червня, в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

"Ми дуже пишаємося нашими Збройними Силами. Всі харків’яни вдячні нашим військовим і підтримують їх усім, чим можуть. На щастя, останніми днями Харкову стало трохи легше, і ми це добре відчуваємо", - зазначив Ігор Терехов.

Водночас мер наголосив, що Харків все ще потребує сучасних систем протиповітряної оборони, щоб захистити його мешканців від терористичних атак з боку рф.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Проблеми зі світлом у Харкові можуть стати на руку шахраям

Через перебої зі світлом українці моніторять інформацію щодо відключень електроенергії, натомість зловмисники можуть створювати фейкові онлайн-ресурси, наприклад, телеграм-боти від імені енергетичної компанії для поширення дезінформації, викрадення конфіденційних даних та шахрайства. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: На Харківщині можна буде отримати продуктові набори

Видача відбудеться 10 червня з 9:00-12:00 благодійної продуктової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН, яку проводить БО "Мережа 100 відсотків життя" м. Харків".

Де саме видаватимуть допомогу та хто може отримати – читайте за посиланням.

У Харкові "зоозахисник" труїв собак: комунальники звернулися до поліції

До фахівців КП "Центр поводження з тваринами" звернулася харків’янка, чий собака загинув після того, як підібрав на вулиці шматочок їжі. У ній були заховані пігулки. Загалом відомо про загибель ще шістьох собак внаслідок таких дій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Харківський догхантер виявився "зоозахисником". Відео – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться